lördag 24 oktober 2009

Ljuva fredag

Ah. Änu en bra dag. Fredagen började med att jag fick sova huuuur länge jag ville. :) Sen var jag barnvakt och fick sitta och mysa med tre grymt söta tjejer i soffan, kolla på mio min mio och käka popcorn. Den snälla pappan hade gjort pankakor tills jag kom så vi fick gott att äta innan. Sen när tjejerna hade somnat kunde jag i lugn och ro sitta och plugga. Det går alltid så bra när jag är barnvakt och barnen somnat. För jag kommer alltid in i den ansvarsfulla, lugna Isabel när jag har hand om barn, plus att jag inte har annat jag behöver göra. Så jag får alltid en del gjort.
Och då pappan kom hem vid halv elva och jag var pigg och glad så ringde jag Nils på hemvägen så vi träffades vid tio över elva, efter att jag cyklat hem, matat katter, lämnat skolböcker mm, och gick på krogen. Använde mina barnvaktspengar till alkohol, var till och med generös och bjöd Nils på en öl.
Vi satt på engelska och hade det mysigt då det var väldigt lugnt, som alltid där på fredagar, och njöt. Jag drack bla. en "pornstar" som smaka piggelin och jävligt mkt sprit. Mums!
Hursomhaver, när vi var nöjda där gick vi och köpte lite mat, snacka med lite roligt folk och drog hem till honom.
Där fick jag wisky.Först gott, sen äckligt, sen gott igen.
Vi kolla på film och umgicks. Det var super mysigt! Värsta sjuka filmen såg vi... Kom inte ihåg vad den hette men sjukt kul var den! XD
Handlade om en massa djurdockor som hade en show som skulle uppträda live i tv senare på kvällen. Alla var helt kattastrofala! Dom knarka, knulla, frossa, svor och gjorde porrfilmer i källaren. Hhihi.

Nu är jag hemma. Klockan är 04:00. Kom faktist precis hem. Stan låg alldeles öde när jag gick.
På måndag ska jag och Sanna träffa Lindah och diskutera kostymer till vårt halloweenparty nästa lördag sen ska jag göra pärlplatta på arenan. Imorgon är det sova, hämta data och barnvakta igen som gäller. :)
Natti, nu ska jag ta mig ett bad!