fredag 16 oktober 2015

Spökbil?


Go' kväll!

Jag är i Öja hos min mamma som är bortrest. Ska se efter katterna.
Men jag måste ju se efter mina katter också så jag får åka fram och tillbaka.
Jag tog en buss kvart i tio ikväll till Rättvik där mamma parkerat sin bil åt mig. Det är svinkallt och jag får skrapa rutorna. När jag precis kommit ut ur Rättvik börjar bilen tappa fart, skitkonstigt! Jag växlar ner till fyran men bilen fortsätter att tappa fart. Sen börjar det lysa lampor på instrumentbrädan varav en lyser rött STOP!. Jag blev ju något nervös kan jag ju bara tala om och gör mig beredd att stanna bilen. Växlar ner ytterligare för att förhoppningsvis kunna ta mig till att passande ställe i alla fall, men då helt plötsligt slutar lamporna lysa och bilen funkar som vanligt igen förutom att den liksom småhackar lite när jag gasar på i uppförsbackar precis som den hade gjort innan lamporna men dom börjar inte lysa igen och jag klarar mig fram till huset där jag möts av två hungriga katter som vill in och en handikappad katt som vill ut.
Ja, och en tuffs framför ytterdörren som ser ut att tillhöra en ekorre-svans. :/ Jäkla Sally! Sally hade också en fästing jag tog bort. NU liksom! Katterna har haft så himla mycket fästingar i år att jag inte längre bryr mig om att hämta fästingtången utan har lärt mig att ta ut dom med naglarna.

Jag hoppas bilen ska funka imorgon så jag tar mig hem igen! Dels måste jag mata och se efter min katter men jag ska också fota ett bröllop och det vill en ju inte vara sen till. Hehehe :S
Och halv fyra imorgon kommer Sanna på besök. :D

Imorgon kväll ska mammas kusin se efter katterna sen åker jag och Sanna till dom på söndag förmiddag och sen kommer mamma hem på kvällen.

Idag har jag börjat dagen med att skypa med Malin som är i Australien en timma och sen har jag diskat (hade värsta diskberget!), städat och tvättat i tvättstugan innan jag hoppade på bussen till Rättvik.

Nu ska jag väl strax sova. Jag har två spinnande katter hos mig i soffan.
Ha det bra!