fredag 25 juli 2014

Slö oslö sommarlovs dag

God afton!

Idag har det snurrat i huvudet och susat i öronen och jag har blivit yr i princip varje gång jag rest mig upp. Vet inte vad det beror på men jag tror det är mitt låga blodtryck som spökar...
Jag har i vilket fall gjort både chokladglass och smeten till hallonglass idag. Måste ju bjuda Malin på glass när hon kommer!
Sen har jag spenderat timmar på att redigera bilder både på ungarna och från Fairtrade resan samtidigt som jag lyssnat på podcasten "vegan prat" som en av mina klasskompisar pratade om att hon lyssna på när vi var i Ghana. Lustigt nog är hon inte ens vegetarian.  XD
Och så har jag läst. Läser A song of ice and fire och den är ju så bra!!

I förmiddags var det trettio grader i min lägenhet och trettiotre ute. Katterna låg utslagna i sovrummet mest hela dagen. Sammy i sängen och Stacy på den kalla fläcken på golvet längst in i hörnet som alltid är så fruktansvärt isande kall på vintern men tydligen räddningen för en fluffig katt en varm sommardag.
Fast jag tycker bara det är skönt! Mysigt. Hoppas det håller i sig länge.
Men det regnade förstås ett slag idag också och det var ganska mysigt det med.
Mitt sovrumsfönster står jämt vidöppet på sommaren så alla ljud och dofter från regnet kommer in. Ibland även själva regnet..

Hur som så borde jag sova nu. Så jag ska ge det ett försök. Godnatt!

onsdag 23 juli 2014

Soliga dagar gör bra dagar


Hej hopp!

Dagarna är helt underbara. Det är varmt och soligt och jag har mycket ledig tid att vila upp mig. Jag mår bra! Lite förvirrad och så lider jag av lågt blodtryck och allergi men bortsett från det så mår jag bra!
Så skönt att kunna säga det. :D

Idag har jag fått redigerings lektion av världens bästa Erik sen har vi suttit i en park och solat, fikat och läst.
Läser en massa! Och kollar på Minecraft videos nu när en ny säsong av Mindcrack startat. :P

Igår hängde jag med Mattias och tränade på sånger vi ska spela in förhoppningsvis. Även vi satt i en park och myste en stund.

I helgen kommer min Malin och hälsar på från Stockholm. Då ska vi ut och ha skitkul (hoppas jag)!

Tja, annars händer det inte så mycket spännande. Jul i Juli med Sanna på tisdag. 26 presenter var ska vi ha och jag är nästan klar med alla hennes. Jag hoppas solen och värmen stannar kvar minst en vecka till! :D

Puss och kram!

torsdag 17 juli 2014

Trycka för att se hur mycket det klarar



Jag är förvirrad. Jag har en tendens att trycka och trycka tills det går sönder, för att se om/när det går sönder. Vilket det ju alltid till sist gör. Och sen är allt kanske förstört.
Och jag vet inte om jag ville förstöra det eller om jag bara ville skydda mig själv mot att bli sårad för att jag är rädd.
För jag är rädd.
Jag vet inte vad jag vill eller vad jag känner och antagligen gör jag allt större än det är..

Jag skulle drunkna om det inte vore för mina människor.
Kom hem idag från ett dygn i Gävle med Sanna, sen har jag fikat med Jenna och nu ska jag strax åka med Mathilda och Mattias och bada.

Hoppas alla har det fint!

onsdag 9 juli 2014

Ghana bilder


Hej!

Har varit hemma nu i en och en halv vecka och mest träffat vänner och hängt i Öja och solat och badat.
Har också paranoiat men nu har jag lugnat ner mig. ;)
Jag hade lite problem med att ladda upp bilder när jag var i Ghana här på bloggen så jag slänger upp ett gäng på ungarna nu för att kompensera.

Ha det så bra!