torsdag 30 juni 2011

Now they're all dead hearts to you



Idag (igår onsdag) 15:20 dog Alexa.

Här är en av dom sista bilderna på henne i livet efter att hon fått lugnande.

Jag och mamma åkte dit för att vara med och fick sitta i samma rum som när vi skulle hämta henne förra gången hon låg inne på djursjukhuset. Sen kom dom med henne och hon var så pigg och såg inte alls ut som en hund man behöver avliva. Hon sprang oroligt runt i rummet och nosade på allt och kunde inte sitta still en sekund.
Först gav dom henne lugnande. Så på två minuter var hon från att ha vart alldeles speedad till trött och slö och låg på golvet men följde med i allt runtom med ögonen.
När hon sen skulle få överdosen som skulle ta hennes liv så kämpade hon emot trots allt lugnande som hon fått. Och sen slutade hon andas på mindre än en minut.
Det var så hemskt. Hon ville verkligen inte dö. Hur jobbigt hon än hade det med sitt spyende och sin diarré så VILLE hon leva och vi allvetande människor beslöt åt henne att hon inte skulle behöva lida mer. Det känns inte rätt samtidigt som jag vet att det antagligen var det.
Vi satt en liten stund i rummet innan vi gick. Jag klappade och kysste henne farväl och gick sen ut och vi satte oss i bilen satte på musik och körde gråtandes därifrån.

Några timmar senare var jag på plats på Peace and Love..


I could say it but you wont believe me
You say you do but you don't deceive me
Dead hearts are everywhere
Dead hearts are everywhere

Stars – Dead Hearts